Roto Filling logo
ROTO Filling
Om recepten snel en efficiënt te verwerken heeft Farma Sort B.V. speciaal voor de apothekersbranche een tweetal machines ontwikkeld: de Roto – en Speed Filling machine. Beide machines optimaliseren de logistieke processen binnen uw apotheek, zodat er voor de apotheker meer tijd overblijft voor de zorg. Roto Filling is het instap model wat vanwege zijn compactheid en voordelige prijs uitermate geschikt is om binnen uw apotheek te gebruiken. Speed Filling is vanwege de hoge capaciteit en de mogelijkheid om met meerdere mensen parallel te werken uitermate geschikt voor clusterapotheken (of maatschap van samenwerkende apotheken).
Roto Filling 3D, smart sorteeroplossing voor de apotheek
Central Filling en Local Filling
Of u nu de geneesmiddelen lokaal wilt gereedmaken, pakken, plakken en verpakken (Local Filling), of op een externe locatie (Central Filling), of een mix van beide (waarbij een apotheek als Central Filling locatie wordt ingericht), wij bieden u alle gevallen een passende oplossing. Vanwege zijn compacte afmetingen en voordelige instapprijs is Roto Filling de ideale oplossing voor Local Filling. Speed Filling is ideaal als u voor meerdere apotheken Central Filling wilt gaan gebruiken. Ook als u momenteel het Central Filling proces uitbesteed is dit een reden om de herhaalmedicatie in eigen beheer te gaan verwerken en daardoor de kosten te verminderen.
Werkwijze
Medicatie wordt voor meerdere recepten gelijktijdig verzameld of automatisch bij de groothandel besteld. De verzamelde of bestelde medicijnen worden vervolgens van een etiket voorzien. Na het etiketteren worden de medicijnen automatisch tot op recept niveau verdeeld, waarbij ieder recept een eigen tijdelijke receptlocatie krijgt. Zodra een recept compleet is wordt deze van een verpakking en etiket voorzien. Nu is uw recept gereed om aan de klant mee te geven of om op locatie te bezorgen.
De voordelen
De zeer compacte afmetingen maken dat het Roto Filling concept nagenoeg in elke ruimte inzetbaar is. De efficiency van het apparaat zorgen ervoor voor dat u met slechts één medewerker tot wel 180 receptregels per uur kunt verwerken. Dit resulteert uiteraard in een snelle terugverdientijd van uw investering. Een terugverdientijd korter dan 2 jaar is in veel gevallen haalbaar. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van al de voordelen die Roto Fillling voor uw apotheek te bieden heeft.
Wilt u weten wat onze oplossing voor uw apotheek kan betekenen? Maak dan direct een afspraak zodat wij u uitgebreid kunnen informeren en adviseren over de optimalisatie van de logistiek binnen uw apotheek.

Nieuws

VNA apotheek Enter en Apothekersgroep Lisse stappen af van een handmatige sorteeroplossing. Beide apotheken kiezen nu voor een gemechaniseerde sorteeroplossing van Farma Sort. Waarom?, lees er alles over in de juli editie van het VNA magazine.

Tijdens het KNMP voorjaarscongres zal Easy Filling geïntroduceerd worden.Kom ook kennis maken met deze Easy sorteeroplossing

Blijf op de hoogte van alle bijzonderheden rondom onze producten en diensten. Registreer eenmalig en plaats al uw vragen en opmerkingen in ons support portaal.

Nu ook Easy Filling de handmatige variant van Roto- en Speed Filling. Rendeert al vanaf 50 receptregels per dag!

Tijdens het KNMP najaarscongres zal Farma Sort de werkwijze van Speed- en Roto Filling demonstreren (stand ingang theaterzaal)

Tijdens het KNMP voorjaarscongres zal Roto Filling geïntroduceerd worden.Kom ook kennis maken met deze compacte sorteeroplossing

Nu ook Roto Filling de compacte variant van Speed Filling. Voordelige smart oplossing, minimale afmetingen

Roto Filling smart sorteeroplossing voor de apotheek

Over ons

Farma Sort
Farma Sort B.V. is gevestigd in Haaften en is gespecialiseerd in sorteeroplossingen voor de farmacie. Al onze producten worden in huis gefabriceerd en voorzien van door onze programmeurs geschreven software.
1 / 5
ROTO FILLING COMPACT
TOEPASBAAR IN ELKE APOTHEEK
2 / 5
VERWERKEN VAN MEERDERE RECEPTEN
(BATCH) ALS ZIJNDE ÉÉN RECEPT
3 / 5
BESPAAR MIN. 50% PER RECEPTREGEL
T.O.V. CENTRAL FILLING
4 / 5
AUTOMATISCH BIJ DE GROOTHANDEL
BESTELLEN OF UIT VOORRAAD VERZAMELEN
5 / 5
SNEL, COMPACT, EFFICIËNT
EN EENVOUDIG