1 / 5
ROTO FILLING COMPACT
TOEPASBAAR IN ELKE APOTHEEK
2 / 5
VERWERKEN VAN MEERDERE RECEPTEN
(BATCH) ALS ZIJNDE ÉÉN RECEPT
3 / 5
BESPAAR MIN. 50% PER RECEPTREGEL
T.O.V. CENTRAL FILLING
4 / 5
AUTOMATISCH BIJ DE GROOTHANDEL
BESTELLEN OF UIT VOORRAAD VERZAMELEN
5 / 5
SNEL, COMPACT, EFFICIËNT
EN EENVOUDIG
 
Referenties
Sinds de introductie van Roto Filling voor de Nederlandse markt in juni 2016 maken nu al meer dan 12 apotheken gebruik van deze oplossing. Hieronder twee ‘ervaringsdeskundigen’ aan het woord, dhr. Boersma van apotheek HaGi en dhr. Mouthaan van apotheek het Quadraat.
 • Apotheek HaGi
  Apotheker Machiel van apotheek HaGi legt uit dat hij voorheen central filling inkocht bij zijn groothandel. “Op zich liep dat prima, alleen liepen de kosten te hoog op. Met de komst van de RF machine is mijn kostprijs voor Local Filling gehalveerd”. Dit betekent dan ook dat hij zijn RF-machine ruim binnen 2 jaar heeft terugverdiend. Ook zijn medewerkers zijn zeer tevreden over deze sorteeroplossing. In principe kan iedereen na een korte uitleg met de RF-machine werken. Niet eerst de medicijnen in de voorraad opbergen en deze later weer verzamelen, maar direct vanuit de krat van de groothandel etiketteren en sorteren. Controlemechanismen voorkomen dat er medicijnen in een verkeerde locatie terecht komen.
  We voelen dat alles in goede handen is van de RF-machine.
 • Farma Sort
 • Apotheek het Quadraat
  Volgens eigenaar en beherend Apotheker Bert Mouthaan van Apotheek Het Quadraat heeft de Roto Filling machine hem veel voordelen gebracht. Hij vertelt: “Voor drie van onze apotheken waren we op zoek naar een oplossing om onze CF opdrachten centraal in een nieuw te openen apotheek verwerken. Belangrijke criterium voor ons was dat de patientveilheid gewaarborgd zou blijven en dat de gekozen oplossing compact, snel en efficiënt en toch voordelig zou zijn. Daarnaast was het noodzakelijk dat er voor de hardlopers een eigen voorraad aanwezig en beheerd zou worden. Roto Filling bleek aan onze eisen te voldoen. Enkele malen per dag sturen de apotheken de Central Filling orders naar Roto Filling. Recepten welke compleet op voorraad zijn kunnen vervolgens direct verwerkt worden. Ontbrekende medicijnen worden automatisch besteld en kunnen de volgende dag gesorteerd worden. Sortering van de medicijnen is uiterst eenvoudig”

  “Waar traditionele systemen van chaos orde maken en vervolgens weer chaos maakt dit systeem uit chaos orde en deze orde blijft!” aldus Dhr. Mouthaan apotheker en eigenaar van apotheek Het Quadraat.
 • Farma Sort