Roto Filling logo
De voordelen van Roto Filling
Roto Filling is speciaal ontworpen in samenwerking met en voor de apotheek. Hieronder staan alle voordelen genoemd waarom u zou kunnen overgaan op dit unieke concept.
Snel
Omdat Roto Filling niet vanuit de patiënt maar vanuit het product werkt, maakt het niet meer uit hoe u de medicijnen aanvoert. U neemt willekeurig een medicijn en scant de barcode. Roto Filling zoekt daar dan een recept bij en draait de juiste receptlocatie automatisch naar u toe. Op deze manier kunt u voor meer dan 40 patiënten tegelijktijdig sorteren en orderpicking uitvoeren. Dit levert natuurlijk een forse tijdsbesparing oplevert. In sommige gevallen scheelt dit 4-6 medewerkers. De RF-machine heeft in principe maar 1 medewerker nodig voor het sorteerwerk. Dit in combinatie met een etiket printer, welke het papier automatisch van het etiket scheidt, bedraagt de invoersnelheid van de Roto Filler tussen de 500 tot 600 artikelen per uur (ofwel 180 receptregels per uur).
Efficiënt
Alle proces activiteiten vinden aan de voorzijde van de machine plaats. Hierdoor kan een persoon op dezelfde plaats de medicijnen etiketteren en in de opgegeven receptlocatie plaatsen. Om vervolgens zodra een recept compleet is, zonder van zijn plaats hoeven te lopen, de medicijnen van een verpakking en adresetiket te voorzien.
Eenvoudig
De aard van de werkzaamheden is door de Roto Filler vereenvoudigd. Daarbij is de automatische controle op de werkwijze van de medewerker zeer strikt. Deze beide zaken maken het mogelijk dat de werkzaamheden ook door niet-apothekers assistentes kunnen worden uitgevoerd.
Compact
Omdat in het algemeen de ruimte in een apotheek schaars en duur is zijn de afmetingen van de Roto Filler daarop aangepast. Met een werkoppervlak van slechts 2m² is Roto Filling de meest compacte sorteeroplossing in de markt. Deze unieke afmetingen maken de Roto Filling dan ook toepasbaar in elke apotheek.
Betrouwbaar
Roto Filling is geheel opgebouwd uit industriële producten en bij de uitvoering zijn voor eenvoudige mechanische oplossingen gekozen. Dit maakt de Roto Filler een eenvoudige, robuuste en betrouwbare machine.
Voordelig
Om de aanschafkosten van de Roto Filling machine te beperken is ervoor gekozen om de bijbehorende Auto Filling software op jaarlijkse licentie basis aan te bieden. Dit concept resulteert dan ook in een voordelige aanschafprijs. Besparingen van meer als 50% t.o.v. Central filling zijn eerder regel als uitzondering!
Bovenstaande eigenschappen maken het voor uw apotheek uitermate gunstig om over te stappen op Roto Filling. Neemt u contact met ons op om de voordelen en terugverdientijd voor uw apotheek te vernemen.
1 / 5
ROTO FILLING COMPACT
TOEPASBAAR IN ELKE APOTHEEK
2 / 5
VERWERKEN VAN MEERDERE RECEPTEN
(BATCH) ALS ZIJNDE ÉÉN RECEPT
3 / 5
BESPAAR MIN. 50% PER RECEPTREGEL
T.O.V. CENTRAL FILLING
4 / 5
AUTOMATISCH BIJ DE GROOTHANDEL
BESTELLEN OF UIT VOORRAAD VERZAMELEN
5 / 5
SNEL, COMPACT, EFFICIËNT
EN EENVOUDIG